0

Oxford University Press akkreditált angol nyelvkönyvei nyelviskoláknak

Az Oxford Umiversity Press által nyelviskolák számára akkreditált angol nyelvkönyvek közül az alábbiakat ajánlja a Librotrade Kft. a nyelvtanárok és a nyelviskolák szíves figyelmébe.

New English File angol nyelvkönyvcsalád

 

Az Oxford University Press egyik legsikeresebb angol nyelvű nyelvkönyvsorozat része, mely kifejezetten nyelviskolai és középiskolai használatra készült. E sorozat teljességében megújulva Beginner-től Advanced szintig használható. Könnyed, humoros hangvétel, változatos feladattípusok, szórakoztató és sokszínű tanórák, rugalmas tananyag, nagy mennyiségű kiegészítővel, s interaktív táblás tananyaggal, iPack-kel minden szinten!

Bővebben

 

English File 3rd edition angol nyelvkönyvcsalád

 

Akkor kell valamit megújítani, ha azt gondoljuk, jobb már nem is lehetne. Ez vezérelte a népszerű English file angol tankönyvcsalád szerzőit az Oxford University Press berkein belül, az újabb kiadás megírásakor. Új leckék, aktualizált angol szövegek és gyakorlatok, érdekes és naprakész témák, valamint a korábbi New English File-ból átvett és felfrissített legnépszerűbb fejezetek segítik és motiválják a tanulókat az angol nyelv elsajátításában.

Bővebben

New Headway 4th edition angol nyelvkönyvcsalád

 

 

A világ legnépszerűbb, jól bevált és megbízható angol nyelvkönyv sorozata, mely mindig kész a megújulásra, immár harmadik és negyedik kiadásban!Bizonyított, kipróbált módszertanával a Headway az egyik legmegbízhatóbb nyelvkönyv.

Bővebben

 

Business English Result angol üzleti kurzuskönyvcsalád

 

Az Oxford University Press Business Result – angol szakmai nyelvkönyvcsaládjának tagjai azonnal használható nyelvtudást nyújtanak angol kommunikációs készségekből azoknak, akiknek a munkájához elengedhetetlen nyelvtudásra van szükségük.

Bővebben

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az

1173 Budapest Pesti út 237

(061) 254-0-254

librotrade@librotrade.hu

H-CS: 7-15 | P: 7-13

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz