0

Győztesek

Győztesek

Két sikerkönyv, ami rangos díjat kapott idén. És további sikergyanús, újonnan érkezett könyvek.
 

Rowlingnál megszoktuk, hogy sokat kell várni a sikeres sorozatainak újabb és újabb részeire. De megéri! A Troubled Bloodnak ma érkezett meg a puha kötéses változata, akik kivártak, olcsóbban hozzájuthatnak.

Ajánlóink Rowlingról:

Nem is Rowling, hanem Galbraith?   

Harry Potter pedig itt lett 20 éves.  

A Lethal White-ot pedig így vártuk.

 

A Troubled Blood elnyerte a Crime and Thriller British Book of the Year 2021  címet. A sorozat darabjai itt tekinthetők meg.

A letehetetlen könyvek kategóriájában pedig  Delia Owens könyve, a Where the Crawdads Sing nyert. Ezt kiadásának évében az év könyve díjával is kitüntették. Egzotikus és romantikus helyen játszódik, az észak-karolinai mocsaras világban, ahol a folyami rákok énekelnek...  A magával sodró történetből észrevétlenül tanulunk a számunkra ismeretlen hely embereiről, növény- és állatvilágáról. És közben egy bűnügy fölgönygyölítése is zajlik, hatalmas csavarral a végén, ahogy kell. Gyönyörű olvasmány egy természettudós tollából. Már a borítója is csodálatos.

Új könyveink közül a Sunday Times #1 bestsellerét kínáljunk, Ian Rankin művét, ami nemrég érkezett. Továbbá a Király, azaz Stephen King új címét, amelyből már elkészült a filmsorozat, és egy másik paperback kiadást is tőle.

Aki nem hallott a csürötöki nyomozó klubról, sajnálhatja, viszont hamarosan megvásárolhatja nálunk. Itt a nyár, a vízpart és a naphosszat tartó olvasás ideje! Summer of murders!

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az

1173 Budapest Pesti út 237

(061) 254-0-254

librotrade@librotrade.hu

H-CS: 7-15 | P: 7-13

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz