0

Ickabog - novemberben érkezik hozzánk!

Ickabog - novemberben érkezik hozzánk!

Gyerekeknek írta Rowling, a karantén idejére. a hatalomról és igazságról szóló új könyvét. Novemberre nálunk is lesz, előjegyezhetik.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy egy nagyon boldog királyság, Cornucopia - neve is bőségszarut jelent. Aranyban, finom ennivalóban és legfőképpen boldogságban bővelkedett.

Itt a legfinomabb sütemény is csak akkor kerülhetett eladásra, ha egy kemény, meglett férfi is sírva fakadt gyönyörűségében, mikor megkóstolta. (Különben odaadták ingyen a rászorulóknak.)

De sajnos még a legcsudálatosabb országban is élnek szörnyetegek. Az északi lápvidéken, a legenda szerint, ott él Ickabog, aki tüzet okád, mérget köp, és hatalmasakat ordít, ahogy magával ragadja az elkóborolt bárányokat és gyerekeket. Mások szerint ez csak mese..

De Ickabog árnya rávetül Cornucopiára... És akkor két fiatal, akik legjobb barátok is egyben, Daisy és Bert, elindulnak felkutatni a szörnyet, hogy szembeszálljanak vele.

Sikerül-e megtalálniuk a szörnyet, felgöngyölíteni a teljes igazságot, és újra boldogságot és gazdagságot hozni Cornucopiára?

Bizony, ehhez el kell olvasni a könyvet, hogy megtudjuk! Szerzője szerint a könyv sem korhoz, sem országhoz nem köthető.

A karantén alatt amerikai és kanadai gyerkek küldtek szép, színes illusztrációkat, ezekből válogatják a képeket ehhez a könyvhöz.

A Librotrade webáruházában előrendelhetik, és novemberben pedig meg is vásárolhatják nálunk, vagy akár boltunkban is.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az

1173 Budapest Pesti út 237

(061) 254-0-254

librotrade@librotrade.hu

H-CS: 7-15 | P: 7-13

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz