0

Téli estékre ajánljuk

Ezeket a címeket várjuk. Reméljük, fényt hoznak a sötét nappalokba, megvidámítják a szívünket.

Ősz  - tél.

A nagysikerű Szólíts a neveden folytatása már november közepén beérkezik. Az ifjúsági irodalomban jelentős hírnevet szerzett Ross Welford új címe, a The Kid Who Came From Space igen ígéretes, a testvéri szeretet van a központban. Aki szerette a Time Travelling with A Hamstert, nem fog csalódni. Egy háborút járt katona története a Now We Shall Be Entirely Free. Nem tudja földolgozni azt, aminek tanuja volt, és ha testileg fel is gyógyult, a lelke össze van törve. Mélyen megindító történet

Puha kötésben lesz hamarosan az Elevation, és a Fantastic Beasts második része, a Grindelwald bűnei. Azért, hogy borzonghassunk is kicsit, Castle Rock rémisztő történetei is folytatódnak  a  Gwendy's Magic Feather-ben. Karácsonyra jön a Kisasszonyok film, és filmes borítóval új kiadása is érkezik a könyvnek.

Karácsonyra ajánlunk romantikus olvasmányokat az új címek közül. A Meet Me at The Museum két magányos, boldogtalan ember levelezésével kezdődik. Keresnek valamit, tán maguk sem tudják, mit. Szívszorító regény az újrakezdésről, a második esélyről. Karácsonyi történet a A Mrs Miracle Christmas, napi gondokkal kűzdő fiatal párról. Januárban ér csak ide Josie Silver új könyve, a The Two Lives of Lydia Bird.Tavaly decemberben sokáig vezette a bestseller listákat a One Day in December című könyve. Minden bizonnyal ez is annyira jó lesz!

Nézzenek körül, válogassanak, figyeljék folyamatosan újdonságainkat. Biztosan találnak kedvükre valót!

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az

1173 Budapest Pesti út 237

(061) 254-0-254

librotrade@librotrade.hu

H-CS: 7-15 | P: 7-13

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz